17.11.2008

Bu hikayenin sonu yok...


Anne yemeği başkadır,anne sözleri baldan tatlıdır değil mi?

Sevgili Hülya Erol'u izlerken anaçlığının ekrana yansıdığını görüyorum.Uzun zamandır onu takip ediyor,kızı Işıl'la yaptıkları şahane bir site olan "Annem Mutfakta"'yı hayranlıkla izliyorum.

İnternette yüzlerce videolu yemek sitesi var ve %85'inde yazılı alan boş.Yani malzeme ve hazırlanışı video sırasında anlattıkları için tekrar yazmaya gerek duymuyorlar.

Fakat, işitme kayıplıları da göz önünde bulundurarak son 2 yıldır,videolara malzemeleri yazılı olarak ekliyorlar.Bu bizler için öyle büyük kolaylık ki,bu duyarlılıklarından ötürü onları tebrik ediyorum.

Amaçları ve hedefleri hep "yardımlaşma ve paylaşma" ya yönelik bu 2 altın kalpli kadını,herkesin tanıyıp izlemesi büyük kazanç...

Pin It!

15 yorum :

  1. BÜYÜK DUYARLILIK CANIM.
    KATILIYOR VE BU ANA KIZI YÜREKLERİNDEN ÖPÜYORUM.
    SEVGİLER CNM

    YanıtlaSil
  2. cok sevındım ve uzun zamandır takıpetmıyordum gıdıp ozur dıleyım:))

    YanıtlaSil
  3. İşini gerçekten hakkıyla yapan insanların duyarlılığı ve olaylara bakış açısı farklı oluyor tabii ki! Anne kızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum....

    YanıtlaSil
  4. Bende arada sırada takip ederim.Hülya hn. zaten dolu dolu biri..Hikayeside çok güzeldi yanlış hatırlamıyorsam...

    Tebrik ediyorum..

    YanıtlaSil
  5. Delfinam,

    Duyarlı yaklaşımın ve desteklerin için sağol canım. Ben de zaman zaman izlerdim bu anne-kız'ı ama nedense videolarını açamayınca uzun ara verdiğimi hatırladım. Şimdi onları ziyarete gideceğim, bakalım bu kez izleyebilecek miyim onları ve yaptıklarını.

    Çok öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  6. Yüreği öpülecek kadınmış Hülya hanım.

    YanıtlaSil
  7. Tebrik ediyorum bende bu ana-kızı..Duyarlı davranışın ve bizlerle paylaşımın içinde gönülden teşekkürler Delfina'cığım..



    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Kimi zaman ne kadar duyarsız oluyoruz değil mi Delfina?

    YanıtlaSil
  9. doğrusu bu siteyi birkaç kez görmüştüm ama pek takip etmemiştim, sorunu mail olarak yanıtladım ama galiba sen değişikliğe başlamışsın sağ taraftan. Çok çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  10. blogunun görünüşünü genel olarak beğeniyorum ama bir önerim olacak tabi yine senin zevkine kalmış. Mesela sağ sidebar çoğunlukla resim sol sidebar yazı ağırlıklı olmuş. Bunları eşit dağıtırsan daha ilgi çekip gözden kaçırma olasılığı minimuma iner.

    YanıtlaSil
  11. bu simdi buraya uydu:

    annem mutfakta ve bana börek yapioooo :D

    YanıtlaSil
  12. canım arkadaşlarım, hülya hn ve kızı Işıl için yazdıklarınıza sonsuz teşekkürler.

    işitme kayıplılar için altyazı,yazılı medya ve yazılı anlatım ne kadar önemli sizler de biliyorsunuz.bunu gözönüne alarak yaptıkları çalışmalar bizler için de çok anlamlı.mesela tamamen sağırlar 2-3 yıl önce video hazırlamışlardı,en basit tarifleri işaret dili ve altyazı olarak veriyorlardı ve altında o kadar teşekkür maili vardı ki...

    demek ki ülkemizde bu yönde çok eksiklik ve ihtiyaç var.ben hadi neyse duyuyor konuşuyorum ama çok ileri derece işitme kayıplılar ve sağırlar için yapılabilecek iyileştirmeler çok önemli...

    bu konuda duyarlı olanları hep duyurmaya devam edeceğim...

    sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Biliyoruz bu siteyi, harika gerçekten.

    YanıtlaSil
  14. Delfina yüreğin gibi güzel bir site hazırlamışsın. Sitemiz ile ilgili düşüncelerin, yorumun için hem sana hem de burdaki tüm dostlara teşekkür ederiz.
    Ben de duygulandım ve bir yazı kaleme aldım, günlük bölümümüzde:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. çocukla çocuk,altyazı hazırlayan herkes pek kıymetli bizim için...onların başarısı daim olsun...

    sevgili ışıl,sizleri tekrar tebrik ediyor,tüm işitme ve görme kayıplılar adına teşekkür ediyorum.sevgiler,

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10