13.04.2008

2008 Yaz Saç Modelleri Trendi ( Bayan )


"Eee bu işitme cihazı görünmese ne modeller kestirirdim" diye düşünüp kafa yormaya artık son...Saçımızın rengi,şekli nasıl olursa olsun çok güzel modeller kullanarak cihazımıza bağımlı yaşamaya devam edebiliriz. :)

Üstteki model ne güzel değil mi? Saçınız uzun ve toplayamıyorsanız,böylesine şık ve çiçek desenli saç bantları ile şekil verebilirsiniz.


Aldığımız saç tokalarını da kullanalım artık,üstlerinden lastiklediğimiz saçlarımızla da dış mekana çıkabiliriz. ( Bu model genç kızlara daha çok yakışmaz mı ? )



Pırasa saçlarınız varsa ( bknz. ) küt model çok yakışır.Yüz tipinize uyan bir model muhakkak bulabilirsiniz.İster uçlarını dalgalı fön çekersiniz,ister ıslak görünüm verirsiniz.


Uzun saçlarınızı kesmeye kıyamıyorsanız,alternatifleri görünce çok sevineceksiniz.Kulak altınızdan toplayabilir,

kulak altından toplayıp,kalanları salabilirsiniz.

İşte üzülmeye,can sıkmaya gerek var mı? Hiç yok... Seçeneklerin bol olduğu bir dünyada,herşey bizler için...


Pin It!

9 yorum :

  1. Delfinam ben bu modellere bayildim :)) Hepsi cok seker gorunuyor :)) Sen hangisinden yaptiracaksin :))

    YanıtlaSil
  2. moonishim ben şu bantlı kızdan denesem yakışır mı sence,paris'te bi türk blog yazarı vardı simge,hep böyle toplardı saçlarını pek de yakışırdı maşallah.ben de bi deneyeyim bari :) sen hangisini yakıştırdın canım?

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok şeker görünüyor.Hangisine kendini yakın hissettiysen doğru olan odur.Güle güle kullan şimdiden.Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  4. Saç modelleri değil de oyuncak bebekler çok güzelmiş. Kızıma bunlardan alayım. Tabi önce bir kız çocuk yapmalıyım. Tabi önce evlenmeliyim. =)

    www.buzcevheri.com

    YanıtlaSil
  5. sevgili enerji, :) şu an uzun haliyle güzel gibi görünüyor..saçlar konusunda pek çılgınım,gider hemen kısacık kestiririm....sevgiler,çiçekler...

    buzcevheri,saç modellerini niye beğenmedin yaw. blythe doller çok şeker di mi,şimdilik tr de yok sanırım,zaten çok pahalı bunlar...alanlar öz evladı gibi bakıyor,flickrda bir görsen....evlen,kızına da al ,:))

    YanıtlaSil
  6. rastgele bloglara bakarken gördüm de... ilk paragrafta "cihazımıza bağımlı" değil bağlı yazılsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  7. Canım benim ya deme öyle üzme beni. Bu bebekleri besliyor yetiştiriyor ve elbise dikiyor caponlar :) sanal furya hatta her yere taşıyıp resim çekiyorlar. Bir ara header yapmıştım bende hatta :) Model konusunda değiştirmem sanırım ben artık bu saatten sonra :)

    YanıtlaSil
  8. hüsnü anal,önerinizi düşüneceğim...ama dediğiniz imla hatası mı yoksa kelime hatası mı bir bilene sormak lazım.ama burada bahsetmek istediğim,cihazlara bağımlıyız.onlarsız yapamayız.bağlı olmak ise çok farklı anlamlara sürüklüyor...yine de çok tşk ederim.

    edicim,neden üzdüm seni canım? noldu ki? :)) baby dollyleri ben de çok seviyorum,kendimle ilgili anılar vs yazarken onları kullanıyorum hep :))) sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  9. Ne kadar güzel modeller, hepsi ayri güzel gercekten. Ben hepsini sevdim valla. Baby dollyler harika, en sondaki hele ne sevimli öyle..
    Iyi bir hafta dilerim.

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10