18.02.2010

Kişiye özel kurdela veya etiketler...

® photo by Anna Barrow / LillaLotta

Şimdilerde herkes üretkenliğin peşinde...

Etsy'de ve Pasaj'da binlerce ürün,meraklılarına ulaşıyor.Gönderici için en heyecanlı kısım, - ki benim için öyle - paketlenme aşaması...Paketlemelerin birbirinden farklı olmasına gösterilen özen sayesinde,insanlar tercih edilebilir ürünler sattıklarını ortaya koyuyorlar.

® photo by Anna Barrow / LillaLotta

Kurabiyeleri kurdela ile bağlarken hep aynı tarz olanları görmekten sıkılmıştım.Anna'nın tasarımlarını görünce bayıldım,bayıldım...Hem çok uygun fiyata satması hem de kişiye özel olması ne hoş.


® photo by Anna Barrow / LillaLotta

Kendimiz yapsak nasıl yaparız diye araştırırken,Laurraine'nin anlatımı çok işime yaradı.Henüz yapmadım ama şu merak denen şeyi bastırmak bile çok iyi geliyor.

Öncelikle, tşört transfer kağıtlarından edinmemiz lazım.Çevremizdeki kırtasiyelerde satılıyor olmalı.Bir de gabardin bant lazım.Bunu da tuhafiyecide,kumaşçıda rahatlıkla bulabiliriz.

® photo by Name Maker

Photoshop,PhotoScape gibi birçok programla kendi etiketimizi tasarlayıp,ekonomik fiyata etiket veya kurdela sahibi olabiliriz.

® photo by Anna Barrow / LillaLotta

"Free vector illustration" veya "free glitters" diye arattığımızda karşımıza şahane şeyler çıkıyor.Dafont'ta ise ücretsiz şekiller var,onları indirebilir dilediğimiz renkte kullanabiliriz.

Gelelim nasıl yapacağımızı öğrenmek için kimlerin kapısını tıklatacağımıza;
  1. Laurraine 'in anlatımı,
  2. Collen'in anlatımı,
  3. Jenna'nın anlatımı...


Başka bir meraklı konusunda görüşmek üzere :)
Pin It!

16 yorum :

  1. Delfinacım nasıl güzel süslemeler bunlar böyle,vallahi sayende görmüş oluyorum...
    öyle düz biriyimki görmüyorum böyle şıklıkları...

    YanıtlaSil
  2. Cok sagolun.... Bu faydali (ve diger tüm bilgileri) bizlerle paylastiginiz icin... Ben amatörce ara sira oglumun sinifi ve kermesler icin kurabiyler yapiyorum ve hep düsünürdüm, kendi tasarimim bir etiket yapabilsem diye... Simdi siviyorum kollari... Sagolun, varolun... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  3. Delfina cım bu harika bir haber...desenlere bayıldım.ama anlatımlar ingilizce.kısaca anlatabilir misin bu şirin şeylerin yapılış aşamalarını?

    YanıtlaSil
  4. delfinacım bugüne kadar bize birçok ilginç şey yazarak haberdar olmamızı sağladın ama ben bu kurdela işine bayıldım..hem çok hoş ve keyifli geldi hemde kişiye özel kurdela hiç düşünmemiştim..Çok beğendim ne kadar yaratıcılar..yok ingilizcemle en ksıa sürede daha detay okucam verdiğin siteleri..paylaşımın için tşk ederiz..sevgiler bahar

    YanıtlaSil
  5. Delfina müthişsin! Evrenin gücüne çok inanıyorum; daha bugün sabah bir süredir aklımda olan bu değişik kurdela işini nasıl çözeceğimi düşünüyordum. Çünkü ben de pasta ve kurabiyelerde yurtdışında kullandıkları kurdelalara bayılıyorum. Ama ben bunu hayatta beceremem, yetenekli arkadaşlar yapsın, söz ilk ben alacağım! Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Canım hepsi harika İngilizceden an
    lamıyorum ama muhteşemler kocaman
    öpüyorum...

    YanıtlaSil
  7. bu şirinlikler en az hediyeler kadar ilgi çeker :))

    YanıtlaSil
  8. Bizden önce araştırıp, derleyip toparlayıp sunuyorsun ne güzel. El becerim hiç yoktur, yalnız bu kurdelalar harika, çok beğendim.

    YanıtlaSil
  9. bence bunlar kendi başına bir hediye ki :)
    bittim bayıldım hepsine hele cupcakelilere :)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bilgiler,güzel bir paylaşım. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  11. Delfinaaaaaaaa...
    Bayıldım bu kurdelalara. Harika bir fikir. Bu konuyu o kadar güzel araştırmış ve öğretici bilgiler vermişsin ki bizlere sadece eyleme geçmek kalıyor. Gönlüne sağlık canım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Bunlar müthiş yaaa... yapabilir miyiz acaba?

    Sevgiler
    Müge

    YanıtlaSil


  13. Sevgili arkadaşlar,

    Böyle güzel bir konunun takipçisi , merak edeni ne çokmuş meğer.Sevgili dostum Enise'nin çevirisi ile işte,Etiket/Kurdela Yapım Aşamalarının Türkçesi...

    Sevgiler hepinize....
    Delfina

    YanıtlaSil
  14. Delfinacığım, çok güzel etiketler, cezbediyor insanı gerçekten.
    Transfer kağıları ile epey çalışmış bir ekip olarak yapması da çok zevkli diyebiliriz.

    YanıtlaSil
  15. sadece bir yazıdan ziyade hem yazı hem sevimli bir resim ne kadar orjinal olacaktır

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10