22.09.2009

Pegasus'a alkışlar...


Annem,her yolculuğumda kucağıma çiçekleri doldurur.Bana koli gönderiyorsa koliden önce çiçekler çıkar.Çiçeklerin o büyülü kokusu, gurbette kalanı yatıştırıyor.

Dünkü uçuşta,tüm uçağı dolduran fesleğen kokusu herkese güzel bir yolculuk geçirtti.Kucağımdaki fesleğen ve karanfil buketine olan ilgiyi görmenizi isterdim.Ön taraftakiler,"o güzel fesleğenin kokusu taa buraya geldi"dediklerinde anneme bir kez daha teşekkür ettim bu güzel jestleri için...

Hani demiştim ya, iç hat uçuşlarında dijital gösterge yok diye,bu uçuşumda bir de ne göreyim,ekranda videolu anlatım vardı,"şuradayız,şu kadar kaldı" gibi.3 yıl aradan sonra tekrar Pegasus'u tercih ettiğime sevindim çünkü önerimi kaale almışlar :)

O çiçek kokuları da alkış niteliğinde Pegasus'a özeldi.Şu an bayram dönüşünde olan herkese iyi uçuşlar,nice güzel yolculuklar...

Pin It!

12 yorum :

  1. Delfinacim öncelikle iyi bayramlar...
    Ben de yanima Minik Kusumun hatirasi Yelken cicegini almak istiyorum, maşallahı var gözüm gibi baktım büyüttüm birazcık. Kocaman, kokmuyor ama çok güzel çiçek açıyor. Merak ediyorum, kimseye bırakasım yok, yanımda götürsem dış hatlarda sorun çıkar mı. Tabii eşim bu konuya tahminen sıcak bakmaz ama denicem.;)
    Ne güzeldir sizin fesleğenlerin kokusu. Annenin yüreğine sağlık..
    Kısmetse gelince görüşmek dileğiyle..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. a-a o görüntüler bir cok havayollarinda var - benim hep gözüme carpar ve gözümü ordan alamam - sonra inince gözüm agrir - cünkü gözüm hep oraya carpar!

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Delfina'cigim;

    O yuregi guzel,evladini her daim dusunen arti ucus boyunca feslegen kokusu ile herkese guzel bir yolculuk gecirmesine vesile olup sana'da guzel bir ucus gecirttigi icin anneciginin ellerinden operim.

    Inanirmisin simdi burnuma o guzel memleketimin guzel feslegen kokusu burnuma geldi desem gulmezsin dimi? :-)

    Kucak dolusu sevgilerimle
    Elif

    YanıtlaSil
  4. blogunu yeni kesfettim, cok keyifli. benimde yapmadigim is degil yolculuklarda cicekler goturmek. amerika'da yasiyorum ve burada semizotu bulamiyorum diye semizotu getirmeye kalkismistim:)) maalesef bir guzel elimden aldilar ve cope attilar :(( ama feslegene ayri bir zaafim war, kokusu beni benden alir!

    YanıtlaSil
  5. Delfinacım.Fesleğen kokusunu çok severim yemeklerimde eksik etmem ama anneninkiler gibi olduğunu sanmam :)
    İyi bayramlar canım.
    Bu arada Pegasustan bende çok memnundum. 30kg baga hakkı el bagajı da 7 kg personel bana hep sıcak davrandı. Kalkış iniş performansları da rekor kırmıştı.
    Ayşe Yaman kardeşim ve annem bana bir saksı fesleğen getirmişlerdi kendilerinede Begonya :) sanırım sorun çıkmaz.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Evet fesleğen kokusu!!! Hemen edinsem ben de bir tane, oğluma koklatsam, o da sevse!!!

    YanıtlaSil
  7. tatlım benim, göreceğin nice güzel bayramlar dilerim,
    hoşgeldinizzzzzz....

    YanıtlaSil
  8. Canım Delfiş'im, hoş geldin, hoş geldiniz.çok özledim seni.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. RSS'de de share ettim yönetimde tanıdık var ona da attım yazını canım Delfişim!Geçmiş bayramın kutlu olsun canım.Umarım sevdiklerinle birlikte güzel bir bayram geçirmişsindir. Bizde dün döndük tatilden. sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Ne güzeller Delfina! Bu sene benim iri yapraklı fesleğenim yoktu, seneye bahçede olsunlar istiyorum!

    YanıtlaSil
  11. CANIM ÖNCELİKLE İYİ BAYRAMLAR.FESLEĞENİN KOKUSU OLURDA YAYILMAZ MI?.AHHH NE ÇOK SEVERİM

    YanıtlaSil
  12. Geçmiş bayramın kutlu olsun Delfina cım, Fesleğen kokusu herkesi rahatlatmıştır, uçak korkusu olanlara çok iyi gelmiştir. Seneye ben de istiyorum balkonumda fesleğen kokusu

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10