4.01.2012

Laundry Room ~ Çamaşır Odası


Aslında ülkemizde çamaşır odaları pek yaygın değil ama böyle bir odaya çevirmek istediğim bir alan var evde.Daha çok ütü masası,temizlik malzemeleri ve çamaşır makinasının aynı alanda depolanabileceği bir yeri dekore etmek istiyorum.

Tonya'nın dekorasyon zevki benimkiyle ne kadar uyuşuyor,bu balçiçeği rengi duvarda uçuk pembe tablolarla nasıl uyum sağlamış.Bir de beyaz tahta duvar paneli gayet şıklık katmış o eski odaya.

Güle güle kullan Tonya.

Gezelim,görelim mi ne dersiniz?









Pin It!

8 yorum :

  1. bence konforlu yaşamın olmazsa olmazı böylesi bir oda.. öbür türlü ortada dolaşan, ne yapacağımızı bilemediğimiz elk. süpürgesi, silme kovası, ütü masası ile çok çirkin bir hal alıyor ev.. e üstüne çamaşır yıka, as da b,t,yor ortalıkta.

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuş gerçektende.
    Keşke türkiyedede bu tür odalar yaygın olsa:/

    YanıtlaSil
  3. mtlaka olmalı tabiiki ama şimdi yeni yapılan evler o kadar kötü bir mimari ile yapılıyor ki küçücük mutfaklar salonlar bile küçüldü büyük ev bulmak hayal oldu ..hele ki çamasır odası aramak bunların içinde komik olur sanırım

    YanıtlaSil
  4. duvar rengi ve çiçek...ne kadar doğal.Birbiriyle inanılmaz uyumlu.

    YanıtlaSil
  5. Bir koltuk eksik ,o kadar güzel olmuş, o çirkin borulu şeyi nereye gönderdi acaba ya da nasıl gizledi merak ettim, sitesinde var mı görseli bakayım bir:)

    YanıtlaSil
  6. benim de böyle zaman zaman adı "dağınık oda"ya çıkan bir dolap odam var :))

    YanıtlaSil
  7. genel bir durum vardırya bizlerde belki ilerde lazım olur bunuda saklıyalım ve zaman içinde çöp eve dönüşür yaşama alanımız:)tasarım ve düzenleme müthiş ve büyük fark ortada

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir oda olmuş , benim de dağınık odama böyle bir el değse...:)

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10