30.01.2008

Küçük Mutluluklar veeeee


vee Delfina’cığımın kalpli kakolu kurabiyeleri...

(Bu yazıyı yazan; neşeli ve pozitif kişiliği ile tanınan konuk yazarımız Bahar Hn'dır... )


Ahhh bu hayat çekilmezzzzz
Ahhh bu çilee çekilmezzzz.....

Dediğimiz anlar ve çok sevdiğim Erol Evgin’in şarkısını mırıldandığımız anlar yok mu hayatımızda...


Bıktığımız,usandığımız,rutinleşmiş hayatlarımızın bizleri iyice bunalttığı,hatta bazen toz olmak,kaybolmak istediğimiz anlar...


Bezgince iş yaptığımız,güne başlamakla bitirmek arasında geçen sürede kalbimizin 2 sn bile daha hızla çarpmasına vesile olacak birşeylerin çıkmadığı günler...


İşte öyle günlerde ve anlarda amansızca bişiler olur bazen..

Bazen hiç beklemediğiniz biri arar..
Bazen bir e-mail..
Bazen e-mail ekindeki bir fotograf
Bazen yanıp sönen gtalk balonu
Bazen radyoda yakaladığınız bir şarkı
Bazen sadece sizin için yapıldığını bildiğiniz bir yemek veyahut masanıza bırakılan bir çikolata..
Bazen küçük bir not..
Bazen kısa süren ama hayali belleğinizden gitmeyen ayaküstü bir görüşme

Bazende delfina’cığımın yaptığı gibi kendi elleriyle hazırladığı kurabiyeler eşliğinde bir çay molası...
® Burcu

Hayat küçük mutluluklardan ve böyle minik anların toplamından ibaret aslında...


Büyük şeyler bekleyenler yanılıyor bence...


Alın size işte...


Bir çay ve kalpli bir kurabiyenin bana yaptıkları işte...

Ahhh bu hayat çekilmezzzzz
Ahhh bu çilee çekilmezzzz


Ahhh delfinacımmmm sen olmasan
Bu banka çekilmez
Laralayy laralayy larallayy laralay...:))))






Çok önemli Notlar;


1- Resim Sevgili Burcu'dan alınmıştır ve onun güzel tarifiyle enfes bir kurabiye ortaya çıkmıştır.


2- Bu yazıyı yazan neşeli ve pozitif kişiliği ile tanınan konuk yazarımız Bahar Hn'dır...
Pin It!

9 yorum :

  1. Delfina yine kisacik ama anlam yuklu yazmissin, sana doyum olmuyor ki.:)
    Hayat kisa deriz saglikliyken biliriz her anin ne kadar da onemli ve mukemmel oldugunu ama bazen zevk almasini bilemeyiz. Belkide fazlaca ogrenemedik unuttuk sindiremedik icimize..Hayat cokkk guzel saglik olsun yeterki degil mi? O varsa dunyanin en mutlu insanisindir ama bunu cogu zaman unuturuz...Senin moral doyu guzel yazin. cayin sicakligi kurabiyelerin cikolatanin kokusu geldi buralara arkadasim..:)
    Burcunun kurabiyeleri cok guzel eminim seninkilerde ayni boyledir eminim tadi cok guzeldir, ikinizinde ellerine saglik..
    sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Bahar hanim, dogru demissiniz. Hayati anlamli kilan kucuk seylerdir elbette. Sizin bu kisa ve hos yaziniz gibi:)
    Cok tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Bu minicik mutluluklar olmasa dedigin gibi hayat cekilmez Delfinam :))
    ama sanirim en guzeli de birini ufacik bir surprizle mutlu ettikten sonra yasanan keyif olsa gerek :)) Ben her zaman birini mutlu etmenin cok daha buyuk mutluluklar getirdigine inanirim :)) Kucak dolusu sevgiler gonderiyorum Delfinam :)) Yuregine saglik:))

    YanıtlaSil
  4. Bahar hanım,
    Özlemiştim yazılarınızı! Bu yazınız da öncekiler gibi enfes.... Sevgili Delfina'nın da dediği gibi, neşeli ve pozitif kişiliğinizi yansıtan, daha doğrusu okuyanı da neşelendiren ve pozitif duygularla donatan bir yazı. Mutluluk dediğimiz şey, sanırım, küçük mutlulukların toplamı... Ben de en sıkıntılı anımda dahi sevdiğim insanların resimlerine bakarak, onların geçmişte yollamış oldukları mail'leri yeniden okuyarak, bir şarkı dinleyerek ya da geçmişteki kimi güzel anıları hayal ederek sözkonusu sıkıntıdan uzaklaşıyor, adeta bir rüya aleminin sanal mutluluğunda buluyorum kendimi...
    Hayatınızdan küçük mutlulukların asla eksik olmaması dileğiyle...
    Sevgiler, selamlar...
    Wise

    YanıtlaSil
  5. Sevgili ayşeyaman,
    Ama bu yazıyı ben yazmıştım..:((...:)Önemli olan kimin yazdığı değil,yazılandan keyif almanz ve yorum yapmaya değer bulmanız elbette..Söylediğiniz gibi herşeyin başı sağlık..Ama ne sağlığın,ne sahip olduklarımızın,ne çevremizdekilerin kıymetini biliyoruz kaybetmeden..Bu pozitif bulduğunuz yazıyı yazan benim,pozitif kişiliği ile tanınan da benim ama bugün ben nie böyleyim..???Dokunsalar ağlıcak modu olur ya..Bazen sebep yokken eskilere dalar efkarlarsanız ya bende bugün öle oldum..:((..
    Efkarlanmıştım ama sevgili “bir anne”nin resmi ile gülümsedim..Biliyor musunuz benim de en sevdiğim çiçektir papatyalar..Sizinde öyle olmalı ki resim yerine papatyalar koymuşsunnuz..Hayat eminim sizinde içinde küçük mutlulukların toplamı..Olmasa bu kadar yaygın,sade ve mütavizi bir çiçeği bu kadar çok sevemezdiniz öyle değil mi?..Papatyalar ne kadar ilginç çiçekler??Kar yağışlı kışlardan ve yağmurlu ilkbaharlardan sonra daha fazla yetiştiğini biliyor muydunuz ve birçok derde deva olduğunu..Sağlık kısmı ayrı ama benim gönlüme çok hoş gittikleri kesin....
    Sevgili moonsun,
    E tabi moonson ‘da konuk yazar’ı tanımıyor:))sitenin müdavimleri ne bilsin bahar’ı...demek ki daha çok yazı yazmalıyım delfina’ya..Söylediklerine katılıyorum moonson..süprizleride, süpriz yapmayıda çok severim..İnsanları mutlu etmeye çabalamak,sevdiklerin için bişiler yapmak üzere kafa yormak bile keyifli..Ama benim küçük bir sorunum var..Çok heyecanlı ve çok planladığım bir süprizin karşımdaki tarafından aynı heyecanla karşılanmamaıs:(..o zaman tüm motivasyonum gidiyor..Hani ben hazırlarken öyle mutlu oluyorum ki onunda benim kadar beğenmesini ve mutlu olmasını bekliyorum. Öle tamamlanıyorum.sonuçta beğenmek durumunda değil..yada herkezin tepkileri farklı..işte buda benim eksiğim..İlla çok beğendim hayatım,çok güzell olmuş falan diye duymak istiyorum galiba:)))hani ben beğendiysem oda kesin beğenmeli gibi ..narsist miyim neyim ben ya:)))
    Sevgili wise bey,
    Uzun zamandır sizinle haberleşemiyor,yazılarınızı ve yorumlarınızı okuyamıyoruz..arada delfina’dan haberlerinizi alıyorum...Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim..Sıkıntılı an aktivitelerimiz aynı anlaşılan:)..Önceden okuyacak mektuplar da vardı yazdıklarınıza ilaveten..ama ne yazıkki şimdi yoklar..:(Albümlerde benim can yoldaşlarım..Resim çektirmeyide bakmayıda çok severim..Geçmişe dair anılar canlanıyor onlarla..Hayatın gerçeği..ölenler,yaşayanlar,yaşlananlar,var olduğu halde çok uzağında kalanlar...:((

    Herbirinizin hayatı küçük mutluluklarla zenginleşsin,hep ertsın hiç eksilmesin arkadaşlar...
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Bahar Hanım, yazınız kısaydı ama acayip pozitif enerji verdi bana..Ağzınıza sağlık...Delfina'cımında yazıları çok dinlendirir beni..
    Canımcım seninde ellerine sağlık..
    İkinizide sevgiyle kucaklıyorumm...

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar hepinize çok teşekkürler güzel sözleriniz için...sizleri de çay eşliğinde kurabiyelerimle bekliyorum :)

    baharcım,kurabiyeler lezzetli geldi ya,beni çok sevdiğindendir.bu güzel yazılarını nasıl daha sık yazdılarbilirim diye kafamda planlar kura durayım,bu süpriz yazınla bile pozitif enerjini kaç kişiye bulaştırdığını görünce yazmaya devam eder diye umutlanıyorum artık.. :)

    sıcak,samimi ve güzel dostluğun için ben teşekkür ederim...bugün de geliyor musun molaya :) haftaya izinliyim ona göre :)

    YanıtlaSil
  8. sevgili delfina seni sevmem ayrı kurabiyeler ayrı..biliyorsun beğenmediğimde mutlaka bir şekilde sölerim:))Kurabiyelerine ve kıymalı tarhana çorbana bayılıyorum..Belki pazartesi akşam bizde de yapar sevindirirsin:)))Bende nasıl yapıldığını ilk elden öğrenmiş olurum..
    Daima dostluk ve sevgiyle...görüşmek üzere..bahar

    YanıtlaSil
  9. sevgili delfina seni sevmem ayrı kurabiyeler ayrı..biliyorsun beğenmediğimde mutlaka bir şekilde sölerim:))Kurabiyelerine ve kıymalı tarhana çorbana bayılıyorum..Belki pazartesi akşam bizde de yapar sevindirirsin:)))Bende nasıl yapıldığını ilk elden öğrenmiş olurum..
    Daima dostluk ve sevgiyle...görüşmek üzere..bahar

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10