22.10.2008

Ödüllerden ödül beğen...

Craft Woman'ın duyurmasıyla haberimiz olan Uluslararası Arkadaşlık Ödülü ülkemizde büyük ilgi gördü.Ödülü alan tüm bloggerları tarifsiz bir sevinç kapladı. :)

Amacı;blogları tanıtmak gibi güzel bir hedefi olan bu zincire beni de dahil eden Craft Woman,Zerrincim,Çocukla Çocuk ve Egelicim'e sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.

Ben de Nunucum,Ebrucum ve diğer arkadaşlarım gibi listeyi hazırlarken zorlandım.İlk önce, readerimdeki Z harfinde yukarı doğru çıkıp liste hazırlayacaktım,olmadı...

Sonra harfleri karıştırıp birliste yapacaktım olmadı... En sonunda, yazıyı yazarken "Güncel 10 Blog" listemde yer alan ilk 9 u seçecektim , yine olmadı.

Vicdanım hiçbirine elvermedi,ben bu ödülü hepinize veriyorum arkadaşlar.Blogumu okuyan,beni bugünlere taşıyan herkes bu ödüle layıktır.

Kalbî teşekkürlerimle,

Delfina,


Pin It!

10 yorum :

  1. Çok tatlısın sen Delfinam yaaa:)

    YanıtlaSil
  2. sen yüreği en kocaman olanlardansın..
    elbette herkese yer vardır orada :)))

    dostluklarımız uzun soluklu olsun ,daim olsun delfinam.
    sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  3. Bence de herkes kendinden birşeyler katıyor diye düşünüyorum blog alemine.Herkes birbirinden çok şeyler öğreniyor ve çok güzel dostluklar paylaşılıyor hakikaten.O nedenle bana da gelen bu ödülü bütün arkadaşlarıma verdim gitti.Çünkü hepiniz özel ve değerlisiniz.Bir süredir sizi takip ediyorum.Bu da nerden çıktı demeyin diye açıklama gereği duyuyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. ay bende delfinam odulu hakettin diyecektim ödülünü al diyecektim :)))

    hakettin diyor :) gmailine bakman için yalvarıyorum lutfeennn :(

    YanıtlaSil
  5. Bende vermiştim sana bu ödülü bendeee,ve sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.
    Birlikte nice güzel yıllarımız olsun canım benim ;)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel, karar vermek strese sokuyor insanı

    YanıtlaSil
  7. ben de anlamadim bunun ne oldugunu, sagolsun pembekalem de beni eklemis listesine, simdi benim de mi bir liste olusturmam gerekiyor acaba? gribime denk geldi, hicbirseye basmiyor kafam :)

    YanıtlaSil
  8. Özlemcim,biluncum,nunucum,mehtapcım,gökçecim,şevvalcim,zehracım,çocukla çocukcum,rahşancım arkadaşım olduğunuz için çoook tşkler.sevgiler

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10