6.01.2009

Filistin kanamıyor,eriyor....


Filistin'in 1946'dan beri değişen topraklarını gördüğümde,orada yaşayan müslüman yüreklerin yüzlerce yıldır çektikleri ızdırabı daha iyi anladım...Ne zor bir sınav orada yaşayanlar için.Gazze'deki müslümanların bir an önce feraha kavuşması için çok dua edelim,çok.

Büyük devletlerden gelecek güce değil,Allah'tan gelecek yardıma ihtiyacımız var...

Teşekkürler Nahnu...
Pin It!

12 yorum :

  1. Hepimizin içi yanıyor Delfina'cığım,hele oradaki çocukların gözlerinde ki korkuyu bir görsen.Ben tv den gördüğümden beri etkisindeyim.Dualarımız onlarla Allah yardımcıları olsun.

    YanıtlaSil
  2. Haklısı arkadaşım...Bağlantı olarak bu konu ile ilgi yazımı verdim.

    YanıtlaSil
  3. İnanılmaz bir değişim olmuş, haritayı görünce şok oldum. Allah yardımcıları olsun..

    YanıtlaSil
  4. off....kayiplar nerede?

    YanıtlaSil
  5. Allah yardımcıları olsun..Harita herşeyi açıklıyor...
    Çocuklar'ın haykırışları bile yetersiz kalıyor.. :(

    YanıtlaSil
  6. DÜNYA, 2009 YILINA ÇOK BÜYÜK TARİHİ BİR AYIPLA GİRDİ…
    GAZZE’DE YAŞANANLAR SAVAŞ DEĞİLDİR,
    SOYKIRIMDIR…
    KATLİAMDIR…
    VAHŞETTİR…
    UTANÇTIR…

    ELDEN BİŞEY GELMEYİNCE İNSAN, İNSAN OLDUĞUNA UTANIYOR…
    SAVAŞI BÜTÜN KALBİMLE KINIYOR, BİR AN ÖNCE BİTMESİ İÇİN DUA EDİYORUM...

    YanıtlaSil
  7. Cok dogru, zaten simdiye kadar Allaha degil, baskalarina el actigimiz icin boyle degil mi halimiz. Aci olan su ki, orada cocuklar, anneler, gencler, yaslilar... butun dunyanin gozleri onunde oluyor. Biri buna dur demeli, insanlik sucu resmen, nasil bir irkmis yahudiler iyice ogrendik. Kahrolsunlar.

    YanıtlaSil
  8. Cok dogru, zaten simdiye kadar Allaha degil, baskalarina el actigimiz icin boyle degil mi halimiz. Aci olan su ki, orada cocuklar, anneler, gencler, yaslilar... butun dunyanin gozleri onunde oluyor. Biri buna dur demeli, insanlik sucu resmen, nasil bir irkmis yahudiler iyice ogrendik. Kahrolsunlar.

    YanıtlaSil
  9. geçen bu konu ile ilgili ABD nin bürokrasik nedenlerden dolayı vermediği tepki cinlerimi tepeme çıkardı..... Nasıl bir durumdur anlamıyrm Gazze 'ye gelecek yardım Amerika devletinin oturması ile gerçeklesecek.. hep bir koltuk davası. ....Niye beklenir? Neden beklenir ve daha da önemlisi niye ABD beklenir? Allahım hepimizin yardımcısı olsun.... sevgiler ..... çubukkraker

    YanıtlaSil
  10. harita çok çarpıcı. Büyük devletelerin bu konu hakkında sıkıntı duyduklarını düşünmüyorum zaten. Allah yardım etsin, filistinlilere.

    YanıtlaSil
  11. delfina'cığım, tv'de haritayı gösterdiklerinde ben de filistinliler'in topraklarının her seferinde kan dökerek azalışında duydukları acıyı hissettim. başka çok az toplum vardır herhalde dünyada bu kadar mazlum olup bu kadar haksızlığa uğrayan.

    umarım kısa sürede ve kalıcı çözümlerle filistin halkının bu acısı son bulur. kalbimiz onlarla.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Bu dönemde ve geçmişte Filistin'e dair bir sürü yazı okudum bir tanede ben yazdım.Ama hiçbiri bu kadar gerçekçi olmamıştı,olayın ciddiyetini böyle gözler önüne sermeye yetmemişti.

    Vermediği canı almaya kalkana lanet olsun!..

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10