27.07.2009

Tatilde nereye gitsek?

® photo by lullabelle


Ne zor bir soru değil mi?

Tatil mekanları seçerken belli tercihleri olanlar için,rezervasyon sancılı bir süreç.Herşey dahil otellerden benim gibi köşe bucak kaçıyorsanız,butik oteller veya ev oteller tercihinizse size müthiş bir haberim var...

Bugün Kanyon'da turladım,D&R'da gezerken Mutlu Tönbekici ve kardeşinin birlikte hazırladıkları "Küçük Oteller Kitabı" nı aldım elime inceledim her sayfasını.İçerikteki tüm mekanlar test edilmiş,onaylanmış olduğundan rahatlıkla rezervasyon yapabilecek yerler.

Mutlu'nun anlatımı,fotoğraflar ve tüm bilgilendirmeler çok güzeldi.

Hiç görülmedik bir renk çılgınlığı. Muhteşem bir teatral sahne: Dali’ye taş çıkartır.


Kitabı alamayanlar için "Küçük oteller sitesi" çoktan yayında.Fotoğraflar daha az ama bilgilendirici metinler daha fazla.

Karar vermekte hala zorlananların göz atmalarını tavsiye ederim.Ahh ne güzel yerler varmış diyerek kitaplığımızda bile durması gereken güzel kitaplardan biri.

Tebrikler Tönbekiciler :)

Pin It!

6 yorum :

  1. Tönbekici kardeşlere benden de tebrikler ama fontlar az daha büyüse sayfa da az genişlese baktım ama gözlerim yandı şeker :)

    YanıtlaSil
  2. merka ettım :)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten de böyle bir rehbere ihtiyacımız var.
    Emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Ben canim sikildikca internet sitesini karistiririm zaten..

    YanıtlaSil
  5. sevgili Delfina,
    ben bu yıl izine çıkamayanlardanım. dolayısıyle tatile de gidemiyorum. buna karşılık hafta sonu, iki gün de çalışmadığım için günü birlik geziler yapıyorum. bu da hoş oluyo...

    YanıtlaSil
  6. Kitapla ilgili bir röportajı İz Tv'de izlemiştim. Sonrasında da pek çok yerde insanların izlenimlerini duydum. Gerçekten başarılı bir tatil rehberi olmuş.

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10