25.01.2010

Sömestr nasıl geçer nasıl?

® photo by ColinBroug


Şubat tatiliyle,yoğun kar yağışının aynı güne denk gelmesi, anneler için ne sevindirici değil mi? Çocuklarımız üşümeyecek,hastalanmayacak okul yollarında diye.

Kar diz boyu buralarda,dışarda gönlünce kızak yapıp eğleniyor çocuklar.İyi de,15 gün boyunca nasıl vakit geçirecek bunlar?

Hürriyet haftasonu ekinde çok güzel derleme vardı.Plan yapmak için geç değil,onları her an eğlendirebilecek bir dünya aktivite var ülkemizde...

Uçan çocuklar

Yaşları 7 ila 17 arasında değişen Danimarkalı 30 çocuktan oluşan "Flying Superkids" (uçan süper çocuklar) grubu, 29 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında TİM Maslak Show Center’da olacak. 33 ülkede, milyonlarca seyirci karşısında gösteri yapan çocuklar, sahnede şarkı söyleyip, dans edecek ve cimnastik gösterisi yapacak. Bilet fiyatları 30 ila 60 TL arasında değişiyor. Bilgi için Biletix: (0216) 556 98 00


devamı ....
Pin It!

5 yorum :

  1. ne güzel ya çalışanlarada 15 tatil olsun kızakla kaysak keşke :)

    YanıtlaSil
  2. Biz pek memnunuz tatilden. Henüz karla buluşamadık. Ama anne çalışmıyorsa iyi geliyor tatil. Evden dışarı adım atasım yok, tembel ve pijamalı geçirebilirim bu on beş günü.

    YanıtlaSil
  3. bana sorarsan, kar oldugu sürece gayette güzel gecirirler :)

    ama ben bile su ucan cocuklari merak ettim

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Delfinacım. Biliyorum konuyla ilgisi olmayan bir yorum yapıyorum ama başka türlü size ulaşamadım. Sizin işitme kaybı logonuzu yani sağ tarafta duran insanların vücutlarından oluşan harfleri blogumda paylaşmak isterim. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  5. fotoğrafa bayıldım bittim

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10