13.11.2008

3 seçenekle işitme kaybınızı azaltın !

İşitme kayıpları, her ne kadar cihazlar sayesinde kayıp olmaktan çıktıysa da çoğu zaman "duymaya "yetersiz kalır.Teknoloji nimetlerinden faydalanmak ve yeni ürünleri takip etmek; işitme kaybını azaltmada önemli rol oynar. 






İşitme cihazınız için kullandığınız pilin,kaliteli ve 
bilinen markalardan olması; cihazınız ile daha iyi duymanızı sağlayacağı gibi,cihazınızın ömrünü de uzatır.Rayovac,Philips,ZeniPower,Energizer gibi markalar oldukça kalitelidir.





 

Amerika'dan özel olarak getirttiğim ve sabit telefona takılan ses yükseltici sayesinde anlamam kolaylaşmıştı.Yandaki ürün ise hem telefon sesini güçlendiriyor hem de yastığınızın altına koyabileceğiniz titreşimli saat görevi görüyor.Türkiye'deki fiyatlar amazon.com'dakilerin neredeyse 3 katı kadar olduğundan araştırıp öyle almanızı tavsiye ederim.





Öğrenciyseniz veya çocuğunuz öğrenci ise FM sistemleri sayesinde daha başarılı olabilirsiniz.Çünkü bu yöntemle cihaza yerleştirilen alıcılar sayesinde öğretmenin konuşması berrak bir şekilde kulağa geliyor.Koklear Implant kullanıcıları için bile geliştirilmiş alıcılar mevcut.

Pin It!

3 yorum :

  1. Süpersin :)
    Benim ihtiyaçlarımı yazmışsın resmen telefon sesi yükseltici, titreşimli saat bana çok gerekli olan şeyler.
    Fm sistemi de :)
    Seni çoook seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. sevgili delfina,
    telefon ses yükselticisi konusunda türkiye'de fiyatı uygun bir ürün var, www.isitmedunyasi.com'da 67 YTL'ye satılıyor. ABD'de de bu ürünün fiyatı 35 dolar civarı (ayrıca en az 40 dolar kargo bedeli ekliyorlar). İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim. Ürünün linki şu:
    http://www.isitmedunyasi.com/asp/show_stock.asp?product=CLA40VOX_ANT

    FM sistemleri ne yazık ki çok pahalı satılıyor, dünyada da pahalı. En ucuzu alıcı+verici toplam 1000 ytl civarı IDIS mağazalarında PhonicEar'ın Easy Listener cihazı. Stok'ta yok gözüküyor, ama aramakta fayda var. Yeni model FM cihazları ise en az 1500-2000 Euro civarı...

    Pil markalarına Toshiba ve Panasonic'i de eklemekte yarar var. Özellikle Panasonic firması işe pil üretimiyle başlamış olduğu için bu konuda çok iyidir.

    Sevgiler,

    Wise

    YanıtlaSil
  3. Tuanacım,ses yükseltici çok iyi oluyor,bir dene istersen.hatta bendekini yollayayım sana,pek kullanmıyorum bu ara :)

    wisecim,23 usd ye satılan bir ürün ülkemizde 160 ytl olunca şaşırıyor insan.çok iyi araştırıp da almak lazım bu ürünleri.panasonic kesinlikle çok kaliteli ben yıllardır onu kullanıyorum.aslında fm sistemleri konusunda okullara eğitim bakanlığı da yardımcı olabilmeli değil mi,yurtdışında öyledir belki,yani devlet sağlıyordur bu imkanı...

    YanıtlaSil

♠ Kaliteli yorum kimi mutlu etmez ki :) ♠

Related Posts with Thumbnails
01 09 10